Despre BrandArt

BrandArt – prefata la oferta

Logo, Brand, Naming, Corporate identity, Slogan, Grafic design, Advertising, ID, Art, Visual, Outdoor, Indoor, Image, Packaging, Print

brandartCINE SUNTEM:

BrandArt este un studio profesionist de design si comunicare in domeniul brandingului care si-a propus sa ofere o serie de produse sau servicii conexe atat de necesare companiilor care pun pret pe ceea ce fac. Cu un portofoliu de sute de firme si proiecte dezvoltate la nivel national si european, Brandart acopera creativ toate zonele de activitate cu exemple si prezente pe piata dintre cele mai variate. Personalul este supercalificat, fiecare activitate fiind deservita de oameni care au in spate nu numai o pregatire si o experienta remarcabila, dar au urmat cu performante notabile cursurile unor institutii de invatamant de notorietate. Unul din criteriile care stau la baza filozofiei noastre este dorinta de a fi accesibili intr-un domeniu prohibitiv si adesea parazitat de companii fara specialisti, care pretind sume aberante pentru produse adeseori fara valoare.  Brandart mai inseamna ceva... Un partener cu care veti colabora o lunga perioada de timp, si de la care veti primi informatii strategice pentru brandul dvs.

brandartCE NU SUNTEM:

BrandArt NU este o companie de publicitate si nu subordoneaza creatiile sale acestui tip de activitate. Noi promovam imaginea unui produs sau serviciu urmarindu-i unicitatea si valorile care pot fi puse in evidenta, constienti fiind de pragmatismul unei piete si nu in specularea necunoasterii sale. Brandart NU face experimente cu clientii sai si nu-si permite sa-si asocieze numele cu produse in care NU crede. Studioul nostru de design si comunicare NU face ceva la care nu se pricepe si nici NU pretinde ca face totul din dorinta de a face totusi ceva. Brandart are grija sa ceara un pret corect pentru un serviciu corect, si sa NU considere ca ceva merita mai mult decat valoreaza, dar stim la fel de bine ca NU exista pretentii imposibile daca acestea au un pret pe masura lor. NU suntem o echipa care pretinde ca stie totul, dar suntem deschisi fata de cei care stiu mai putin decat noi pentru ca la un moment dat avem de invatat si de la ei.

Oferta BrandArt

Top